NEXANS

NEXANS

Nexans

Nexans je vodeći globalni igrač u industriji žice i kablova, sa jakim prisustvom na nekoliko ključnih tržišta kao što su energija i telekomunikacije. Kompanija je osnovana 1881. godine i izrasla je u glavnog igrača u industriji, sa poslovanjem u više od 40 zemalja i radnom snagom od preko 26.000 zaposlenih.

Nexansovi proizvodi i rješenja koriste se u širokom spektru primjena, uključujući prijenos i distribuciju energije, obnovljivu energiju, transport i infrastrukturu. Kompanija je posvećena inovacijama i održivosti, te blisko sarađuje s kupcima kako bi razvila rješenja po mjeri koja zadovoljavaju njihove specifične potrebe. Sa snažnim fokusom na kvalitetu i sigurnost, Nexans je posvećen pružanju pouzdanih proizvoda i usluga visokih performansi kupcima širom svijeta.

Kontaktirajte nas i potrudićemo se da na Vaš upit odgovorimo sa najpovoljnijim cijenama, rokovima i uslovima plaćanja. Iskoristite znanja i iskustva naših stručnjaka i stručnjaka traženog brenda koja su garancija naše uspješnosti i Vašeg zadovoljstva. Kvalitet i pouzdanost na prvom mjestu!

Pridružite se i Vi našim zadovoljnim klijentima.

Preko 800.000.000 korisnika u preko 150 zemalja u svijetu koriste proizvode naših dobavljača..