Brendovi u Ponudi

Da li ste u potrazi za vrhunskom elektroopremom, Ex opremom, senzorima i kablovima? Ne tražite dalje! Ponosni smo što nudimo široku paletu proizvoda nekih od najuglednijih i najkvalitetnijih proizvođača u industriji.

Razumijemo važnost pouzdane opreme u vašem poslu i kao zvanični distributeri za brendove kao što su Siemens, Pepperl+Fuchs, Ceag, Cooper Crouse Hinds i Hensel, već dugi niz godina pružamo kvalitetnu i pouzdanu opremu. Naša opsežna linija proizvoda uključuje sve od industrijske automatizacije i kontrolnih sistema pa do električnih komponenti, Ex opreme, rješenja za rasvjetu, kablova i senzora, osiguravajući sve što Vam je potrebno za nesmetano odvijanje vaših projekata.

Ponosni smo na našu korisničku podršku i dostupni smo da odgovorimo na sva pitanja ili nedoumice koje imate. Ukoliko potrebnu opremu nemamo na zalihama, rado ćemo je naručiti posebno za vas. Bilo da ste izvođač radova, električar ili industrijski objekat, imamo stručnost i resurse da ispunimo vaše zahtjeve. Kontaktirajte nas već danas da saznate više o nama, proizvodima i uslugama koje nudimo.

U nastavku Vam predstavljamo brendove i njihove palete proizvoda koje zastupamo. Kliknite na željeni brend kako bi ste dobili više informacija ili nas kontaktirajte na neki od dole navedenih kontakt telefona. 

Siemens logo
Pepperl+Fuchs
Hensel
Eaton
Mean Well
Algodue elettronica
Lapp Kabel
Helukabel
Prysmian
Nexans
GMC-Instruments
ABB

Pridružite se i Vi našim zadovoljnim klijentima.

Preko 800.000.000 korisnika u preko 150 zemalja u svijetu koriste proizvode naših dobavljača..