GMC INSTRUMENTS

GMC logo

GMC Instruments

GMC Instruments (GOSSEN METRAWATT) je vodeći proizvođač visokokvalitetnih električnih mjernih instrumenata. Njihovi proizvodi uključuju digitalne multimetre, kleme, analizatore snage, brojila energije, kao i razne dodatke.

Kompanija ima reputaciju za proizvodnju pouzdanih i tačnih instrumenata koji su jednostavni za upotrebu. Njihovi proizvodi su dizajnirani za profesionalce u elektrotehničkoj, HVAC i građevinskoj industriji, kao i za obrazovne i istraživačke svrhe.

GMC Instruments je posvećen pružanju inovativnih rješenja i odlične usluge za korisnike kako bi osigurao uspjeh svojih kupaca. Nude širok spektar proizvoda koji su pogodni za različite aplikacije i budžete.

Pored svojih kvalitetnih proizvoda, GMC Instruments nudi i sveobuhvatnu obuku i usluge podrške kako bi pomogli kupcima da izvuku maksimum iz svojih instrumenata. Posvećeni su pružanju najvišeg nivoa usluge i podrške svojim klijentima, od prve kupovine do tekućeg održavanja.

Za GMC Instruments (GOSSEN METRAWATT)možemo reći da je ime od povjerenja u industriji zbog svojih visokokvalitetnih i pouzdanih električnih mjernih instrumenata i posvećenosti zadovoljstvu kupaca.

Grupacije proizvoda:

GMC Tehnologija mjerenja i ispitivanja

Tehnologija mjerenja i ispitivanja: 

Tehnologija ispitivanja

Multimetri i ručni kalibratori

Pojedinačni mjerni instrumenti

Medicinska tehnologija 

Tehnologija napajanja 

Arhiva proizvoda

GMC Industrijsko mjerateljstvo

Industrijsko mjerateljstvo:

Upravljanje energijom

Kvaliteta napajanja

Mjerenje i prikaz

Softver, sistemi i rješenja

MBS Pribor

Pribor: 

Tehnologija ispitivanja

Multimetri i ručni kalibratori 

Medicinska tehnologija 

Pojedinačni mjerni instrumenti 

Analiza mreže

Tehnologija napajanja 

Upravljanje energijom 

Odašiljači, mjerači snage

Upravljački inženjering 

Kontaktirajte nas i potrudićemo se da na Vaš upit odgovorimo sa najpovoljnijim cijenama, rokovima i uslovima plaćanja. Iskoristite znanja i iskustva naših stručnjaka i stručnjaka traženog brenda koja su garancija naše uspješnosti i Vašeg zadovoljstva. Kvalitet i pouzdanost na prvom mjestu!

Pridružite se i Vi našim zadovoljnim klijentima.

Preko 800.000.000 korisnika u preko 150 zemalja u svijetu koriste proizvode naših dobavljača..