HELLUKABEL

Helukabel  logo

HELUKABEL

HELUKABEL je vodeći dobavljač kablova, žica i kablovske opreme. Osnovani 1978. godine, već više od 40 godina opskrbljuju tržište visokokvalitetnim proizvodima. Širok asortiman proizvoda uključuje industrijske i građevinske kablove, kablove za prenos podataka i mreže, solarne i fotonaponske kablove.

Vrhunski proizvodni pogoni i rigorozne procedure testiranja osiguravaju da svi proizvodi Hellukabela ispunjavaju najviše standarde. Također nude širok spektar mogućnosti prilagođavanja kako bi zadovoljili specifične potrebe kupaca.

Osim širokog spektra proizvoda, Hellukabel nudi i tehničku podršku kako bi pomogli kupcima da odaberu prave proizvode za njihovu primjenu. Naš tim stručnjaka je uvijek na raspolaganju za pomoć pri odabiru proizvoda, instalaciji i rješavanju problema. Bilo da ste mala firma ili velika korporacija, mi smo posvećeni tome da vam pomognemo da pronađete pravo rešenje za vaše potrebe.

Grupacije proizvoda:

HELUKABEL

Katalog proizvoda:

Fleksibilni kablovi za industrijske i strojne sektore

Kablovi za infrastrukturu i zgrade

Rješenja za obnovljivu energiju

Rješenja za transport i promet

Tehnologija medija i događaja

Spiralni i predmontirani kabeli

Kabelske uvodnice

Utikači

Kabelski pribor i alati

Pronalazač proizvoda

Proizvodi prema CPR

Kontaktirajte nas i potrudićemo se da na Vaš upit odgovorimo sa najpovoljnijim cijenama, rokovima i uslovima plaćanja. Iskoristite znanja i iskustva naših stručnjaka i stručnjaka traženog brenda koja su garancija naše uspješnosti i Vašeg zadovoljstva. Kvalitet i pouzdanost na prvom mjestu!

Pridružite se i Vi našim zadovoljnim klijentima.

Preko 800.000.000 korisnika u preko 150 zemalja u svijetu koriste proizvode naših dobavljača..