O NAMA

Kompanija ElektroEnergetik-Ex d.o.o.

 Preduzeće ElektroEnergetik-Ex d.o.o. osnovano je 2012.godine i bavi se trgovinom elektroenergetske opreme, Ex opreme i kablova. Ovlašteni smo distributer nekih od najvećih i najpoznatijih svjetskih brendova kao što su SIEMENS, PEPPERL+FUCHS, COOPER CROUSE HINDS, CEAG, HENSEL, te mnogih drugih.

Kod nas možete pronaći širok asortiman elektromaterijala i opreme za industriju, upravljanje i nadzor procesima, prekidačku, upravljačku i procesnu opremu, sklopnu i pogonsku tehniku, mjerne uredjaje, industrijske senzore, modularne razvodne kutije, proizvode za kompenzaciju niskonaponske i srednjenaponske reaktivne energije,niskonaponske strujne transformatore i mjerne pretvarače,kablove, Ex opremu kao i svu prateću opremu.

Naši partneri su veoma uvažene kompanije koje svaka u svom segmentu tržišta predstavlja značajno ime, a kroz partnerski odnos sa nama pojačavaju svoje prisustvo, prepoznatljivost i značaj na našem lokalnom i regionalnom tržištu. Naš pristup saradnji podrazumjeva dobro poznavanje proizvoda iz ponude, stalne obuke i usavršavanja, naše posjete proizvodnim lokacijama, njihove posjete nama, zajedničke posjete lokalnim kupcima, a uz to lako dostupni proizvodi sa našeg lagera i visok stepen tehničke podrške.

Pored trenutne ponude sa lagera u Banja Luci u mogućnosti smo da kupcima ponudimo i obezbjedimo robu po njihovom zahtjevu. Ponuda podrazumjeva brzu isporuku i garanciju od 12 mjeseci na isporučenu opremu. Veća garancija je moguća na zahtjev kupca.

Našim klijentima nudimo kvalitetnog partnera i najbolja tehnička rješenja u skladu sa njihovim zahtjevima.

Kvalitet i pouzdanost na prvom mjestu!

ElektroEnergetik-Ex Linkedin

Pridružite se i Vi našim zadovoljnim klijentima.

Preko 800.000.000 korisnika u preko 150 zemalja u svijetu koriste proizvode naših dobavljača..

Bilten

Gdje se nalazimo?

   Adresa: Ulica Frane Supila 31E

   78000 Banja Luka 

   Republika Srpska

   Bosna i Hercegovina

Kontaktirajte nas:

 +387 (0) 51/312-098

 +387 (0) 65/642-498 0-24h

 +387 (0) 51/315-495

Posjetite nas!