O NAMA

Kompanija ElektroEnergetik-Ex d.o.o.

Dobrodošli u ElektroEnergetik-Ex, vodećeg dobavljača elektroenergetske opreme, senzora, Ex opreme i kablova za tržište Bosne i Hercegovine. Ponosni smo distributeri vrhunskih brendova kao što su Siemens, Pepperl+Fuchs, Cooper Crouse-Hinds, Ceag, Hensel i Lapp Cabel.

Širok asortiman proizvoda uključuje široku paletu elektro opreme i komponenti, pogodnih za širok spektar industrija i aplikacija. Pod tim podrazumijevamo širok asortiman elektromaterijala, senzora, motora i opreme za industriju, upravljanje i nadzor procesima, prekidačku, upravljačku i procesnu opremu, sklopnu i pogonsku tehniku, mjerne uredjaje, industrijske senzore, modularne razvodne kutije, proizvode za kompenzaciju niskonaponske i srednjenaponske reaktivne energije,niskonaponske strujne transformatore i mjerne pretvarače,kablove, Ex opremu kao i svu prateću opremu.

Ponosimo se time što isporučujemo visokokvalitetne proizvode koji su pouzdani, izdržljivi i efikasni. Naš tim iskusnih prodajnih stručnjaka uvijek je na raspolaganju da pomogne našim klijentima u pronalaženju pravog rješenja za njihove specifične potrebe.

Razumijemo da održavanje konkurentnosti u današnjem brzom poslovnom okruženju zahtijeva ne samo najbolje proizvode već i odličnu uslugu. Zato idemo više od toga kako bismo našim klijentima pružili najbolju moguću uslugu, uključujući brzu isporuku, stručnu tehničku podršku i konkurentne cijene.

U ElektroEnergetik-Ex vjerujemo u izgradnju dugoročnih odnosa sa našim kupcima i dobavljačima. Nastojimo da budemo partner od poverenja, koji pomaže našim klijentima da ostvare svoje ciljeve pružajući im najbolje proizvode i usluge na tržištu.

Naši partneri su veoma uvažene kompanije koje svaka u svom segmentu tržišta predstavlja značajno ime, a kroz partnerski odnos sa nama pojačavaju svoje prisustvo, prepoznatljivost i značaj na našem lokalnom i regionalnom tržištu. Pod tim podrazumjevamo dobro poznavanje proizvoda iz ponude, stalne obuke i usavršavanja, naše posjete proizvodnim lokacijama, njihove posjete nama, te zajedničke posjete lokalnim kupcima.

U ElektroEnergetik-Ex posvećeni smo tome da našim klijentima pružimo kvalitetnog partnera i najbolja tehnička rješenja koja će zadovoljiti specifične potrebe i zahtjeve. Pozivamo vas da istražite našu ponudu i dopustite nam da budemo vaš pouzdan dobavljač za sve vaše potrebe elektro opreme.

Pored našeg trenutnog lagera u Banja Luci, nudimo i prilagođena rješenja i brzu isporuku uz garanciju od 12 mjeseci na svu isporučenu opremu. Na zahtjev kupca mogu se dogovoriti i duže garancije.

Ne ustručavajte se da nas kontaktirate za dodatne informacije ili da zatražite ponudu. Naš tim je uvijek spreman i voljan pomoći.

Kod nas su kvalitet i pouzdanost na prvom mjestu.

ElektroEnergetik-Ex Linkedin

Pridružite se i Vi našim zadovoljnim klijentima.

Preko 800.000.000 korisnika u preko 150 zemalja u svijetu koriste proizvode naših dobavljača..