HENSEL

HENSEL Group

Gustav Hensel GmbH & Co. KG je vodeća kompanija specijalizovana za proizvodnju inovativnih sistema električne instalacije i distribucije električne energije za opremu objekata, poslovnih i stambenih zgrada.


Osnovana 1931. godine, Hensel danas predstavlja grupu tvrtki koja je aktivna širom svijeta i ima oko 820 zaposlenih, od čega 570 u Njemačkoj. Pored matične firme u Lennestadtu, Njemačka, podružnice i predstavnici na važnim inostranim tržištima osiguravaju kontinuirano snažnu međunarodnu prisutnost.

Gdje god vremenske prilike, prašina i vlažnost utječu na okoliš i zahtijevaju posebnu sofisticiranu instalacijsku tehnologiju, Hensel svojim inovativnim rješenjima omogućuje pouzdanu i sigurnu distribuciju energije.

Raspon suvremenih električnih instalacija i sistema distribucije električne energije za nacionalnu i međunarodnu primjenu učinio je Hensel jednim od vodećih tržišta u distribuciji električne energije u sektoru niskog napona.

Okolina i upravljanje energijom

Kompanija Gustav Hensel GmbH & Co. KG progresivna je, dinamična firma budućnosti koja se bavi proizvodnjom visokokvalitetnih proizvoda dostupnih sa brzom dostavom do zadovoljstva naših kupaca i time u velikoj mjeri očuvanje resursa i opterećenje što je manje moguće na okoliš.

U našoj tvrtki, zaštita okoliša je važan dio i temelj za čvrstu poslovnu politiku. Sukladnost sa zakonima i zahtjevima je stoga prirodna za Hensel. Osim toga, težimo kontinuiranom unapređenju ekološke učinkovitosti.

Smatramo da je naša predanost procjenjivati potencijalne učinke našeg poslovanja na okoliš, kao što su otpadne vode, buka, otpad, emisije i energija, kako bismo procijenili, izbjegli ili smanjili, sukladno tehničkim i ekonomskim ograničenjima.

Stoga znatno doprinosimo očuvanju okoliša korištenjem resursa štedljivo.

Svi Henselovi proizvodni objekti certificirani su i zadovoljavaju zahtjeve norme DIN-ISO 9001-2008.

  • Unutarnje upravljanje kvalitetom
  • Napredne metode ispitivanja

Posjetite HENSEL Grupaciju