EPCOS - TDK Group

EPCOS - TDK Group

Moduli i sistemi elektroničkih komponenti nalaze se u gotovo svim električnim i elektroničkim uređajima. Oni jamče pouzdano snabdijevanje energijom, procesiranje električnih signala i zaštitu elektroničkih sklopova od kvarova i neuspjeha.


Razvoj, proizvodnja i marketing rješenja za elektroničke komponente predstavljaju najveći poslovni segment TDK Grupe.

TDK se usredotočuje na zahtjevna tržišta u području informacijske i komunikacijske tehnologije te potrošačke, automobilske i industrijske elektronike.

Razvoj, proizvodnja i marketing rješenja za elektroničke komponente predstavljaju najveći poslovni segment u TDK Grupaciji

EPCOS

Kompanija TDK Group EPCOS razvija, proizvodi i prodaje elektroničke komponente i sisteme, usredotočujući se na brzorastuće vodeće tržište tehnologija, koja uključuje automobilsku elektroniku, industrijsku elektroniku i potrošačku elektroniku, kao i informacijsku i komunikacijsku tehnologiju.

Zahvaljujući 23.000 zaposlenika na oko 20 lokacija dizajna i proizvodnje te opsežnoj prodajnoj mreži, kompanija je globalno pozicionirana - osim pružanja standardnih proizvoda - da usko surađuje s korisnicima i stvara prava rješenja za njih.

TDK grupa

TDK Korporacija je vodeća kompanija za elektroniku sa sjedištem u Tokiju, Japan. Utemeljena je 1935. za komercijalizaciju ferita, ključnog materijala u elektroničkim i magnetskim proizvodima. TDK-ov portfolio obuhvata elektroničke komponente, module i sisteme koji se prodaju pod robnim markama proizvoda TDK i EPCOS, napajanja, proizvoda za magnetsku primjenu, energetskih uređaja, uređaja za flash memoriju i drugih.

TDK se usredotočuje na zahtjevna tržišta u području informacijske i komunikacijske tehnologije te potrošačke, automobilske i industrijske elektronike. Kompanija zapošljava oko 100.000 ljudi širom svijeta i ima mrežu projektnih i proizvodnih lokacija i prodajnih ureda u Aziji, Europi i Sjevernoj i Južnoj Americi.


Posjetite EPCOS - TDK Grupaciju