COOPER Crouse Hinds

COOPER Crouse Hinds Group

S proizvodima Cooper Crouse-Hinds serije, Eaton je brand koji označava sigurnost i pouzdanost u najtežim okruženjima kada je upravljanje energijom najkritičnije i pod najvećim izazovima.


Iako je sve počelo s Condulet® serijom Cooper Crouse-Hinds narasla je u vodećeg lidera za električne proizvode za opasne, industrijske i komercijalne primjene širom svijeta.

Snažni proizvodi su okosnica naše industrije i osiguranje dostupnosti sigurne, pouzdane snage u središtu je Eatonovih poslova - čak iu najzahtjevnijim okruženjima.

Serija Cooper Crouse-Hinds Eaton ima najširu ponudu rješenja za ekstremne i opasne okoline.

Od protu-eksplozivne električne opreme do komunikacijskih sistema, COOPER Crouse Hinds pruža sigurnost na koju se oslanjaju zadovoljni korisnici na svim kontinetima širom svijeta.

Kroz svoje proizvode pružamo veću sigurnost i smanjenje troškove rada vezane uz instalaciju rasvjete i rutinsko održavanje. Inovativni dizajn omogućava sigurno obavljanje svih radova na terenu, eliminišući potrebu za prijenosnim ljestvama i opremom za zaštitu od pada.

Pregledajte naš portfolio LED svjetiljki za teške i ekstremne lokacije, saznajte više o prednostima naših rasvjetnih tijela i izračunajte moguće uštede energije i održavanja.


Posjetite COOPER Crouse Hinds Grupaciju