CEAG Crouse Hinds

CEAG Crouse Hinds Group

CEAG Crouse Hinds sa više od 100 godina istorije kompanije i iskustva u području rasvjete u hitnim situacijama karakterizira naše znanje i specijaliziranu stručnost razvojem tehnologije poboljšanja osobne sigurnosti.


Naši pouzdani i visoko kvalitetni proizvodi dobro su poznati i opšte prihvačeni širom svijeta. Strast i specijalističke mogućnosti naših zaposlenika osiguravaju sveobuhvatnu, budućnošću orijentisana rješenja i visoku razinu prije svega zadovoljstva kupaca.

CEAG Crouse Hinds pruža vrijedne proizvode i rješenja za sve naše klijente. Saznajte zašto se najuspješnija svjetska poduzeća okreću CEAG Crouse Hinds-u kako bi im pomogla da postignu svoje najzahtjevnije ciljeve.

Kada je riječ o zaštiti života i imovine, nema mjesta za kompromis. Vodeća rješenja za hitnu rasvjetu iz CEAG-a sada poboljšavaju Eatonov portfelj tehnologija dizajniranih za spašavanje života.

U najzahtjevnijim industrijskim, javnim i komercijalnim okruženjima, Eaton pruža vrhunske performanse uz stručnost, pouzdanost i skalabilnost koju vaša kompanija zahtijeva.

Od vodećih rasvjetnih tijela do centralne baterije i automatiziranih sustava za ispitivanje, Eaton sada nudi novu razinu zaštite kako bi vaše osoblje sigurno i vaša tvrtka bila uspješna.

S proizvodima Crouse-Hinds serije, Eaton je brand koji označava sigurnost i pouzdanost u najtežim okruženjima kada je upravljanje energijom najkritičnije. Iako je sve počelo s Condulet®, serija Crouse-Hinds narasla je u ime premijera za električne proizvode za opasne, industrijske i komercijalne primjene širom svijeta.


Posjetite CEAG Crouse Hinds Grupaciju